HardlopenNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Fastest of Zwolle – test je 100 meter tijd op een atletiekbaan

Zwolle – In aanloop naar de Olympische Spelen deze zomer, waar de 100 meter sprint opnieuw het koningsnummer zal zijn, organiseert AV Pec 1910 op woensdag 10 juli om 20:00 uur een speciale 100 meter sprintwedstrijd op de atletiekbaan aan Urksteeg 1 in Zwolle.

In tegenstelling tot reguliere baanatletiekwedstrijden, die exclusief toegankelijk zijn voor leden van de Atletiekunie, staat deze wedstrijd open voor iedereen die zijn of haar sprintvaardigheden wil testen. Of je nu vermoedt dat je talent hebt en dit wilt bevestigen, of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe snel je bent met een officiële starter en professionele tijdmeting, dit is je kans.

Om deelnemers goed voor te bereiden, wordt er om 19:00 uur een starttraining georganiseerd. Deze training helpt je om niet onvoorbereid in de startblokken te staan en het beste uit jezelf te halen tijdens de wedstrijd.

AV Pec 1910 hoopt hiermee niet alleen een leuke en uitdagende avond te bieden, maar ook mogelijk nieuw sprinttalent te ontdekken dat kans maakt om deel te nemen aan de Olympische Spelen van 2028 in Los Angeles.

Praktische Informatie:

  • Datum: Woensdag 10 juli 2024
  • Tijd: Starttraining om 19:00 uur, wedstrijd om 20:00 uur
  • Locatie: Atletiekbaan, Urksteeg 1, Zwolle
  • Deelname: Open voor iedereen, inschrijven via de website van AV Pec 1910

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren