Koningsdag 2016Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Koningsdag Zwolle gebaseerd op verleden maar vooral toekomstgericht

Zwolle – Zwolle ziet het bezoek op 27 april van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en de Koninklijke Familie als een uitgelezen mogelijkheid om iedereen te tonen wat de kracht van de stad en de regio Zwolle is. In twee uur tijd, van 11 uur tot 13 uur, wordt op vijf karakteristieke plekken in de historische binnenstad een programma gepresenteerd.

Gebruik maken van elkaars kwaliteiten en talentontwikkeling

Dat programma staat voor dit deel van het land: modern, innovatief en verbindend, met oog voor de historische wortels van deze kwaliteiten. Gebruik maken van elkaars kwaliteiten en talentontwikkeling zijn centrale thema’s.

Thorbecke, Herman Brood, Erben Wennemars, PEC Zwolle, Typhoon & Friends

De Overijsselse hoofdstad biedt op Koningsdag een gevarieerd programma waarin de kwaliteiten van de regio Zwolle levendig voor het voetlicht komen. De kracht van de regio wordt beeldend geserveerd in het hart van de stad. Aan de hand van historische figuren als Thorbecke en Herman Brood wordt de geschiedenis tot leven gebracht. Sporticonen als Erben Wennemars en PEC Zwolle zetten hun beste beentje voor en de knallende finale verzorgen Typhoon en muzikale vrienden.

Bekijk het programma

Gerelateerde artikelen

Back to top button