SportVoorpagina

Kom jij PEC Zwolle versterken?

Ben jij het komende seizoen ook (weer) onderdeel van ons team? Dat kan! Wanneer je een seizoenkaart aanschaft ben je verzekerd van een plaats in het IJsseldelta stadion en mis je geen thuiswedstrijd meer.

Bestel je seizoenkaart
Nieuwe seizoenkaarthouders
Nieuwe seizoenkaarthouders bestellen hun seizoenkaart door hier het bestelformulier te downloaden. Lever het formulier in bij de PEC Zwolle Fanshop, en jij bent er in het seizoen 2014-2015 bij! Op het bestelformulier kun je je voorkeur voor het gewenste vak aangeven. PEC Zwolle neemt alle aanvragen in volgorde van binnenkomst in behandeling en doet er alles om aan je wens te voldoen. Is het gewenste vak niet meer beschikbaar? Dan zoekt PEC Zwolle de meeste geschikte plek voor je uit. Hierover word je tussentijds niet geïnformeerd.

JOUW voordeel als seizoenkaarthouder:
– bezoek 7 van de 17 thuiswedstrijden gratis;
– ontvang een cadeaukaart t.w.v. €10 (te besteden voor PEC Zwolle merchandising/tickets);
– ontvang de MC Donald’s voordeelpas;
– ontvang een cadeaubon t.w.v. €10 van Telstar Sports & Fashion;

Uitkaart
Het bezoeken van uitwedstrijden door seizoenkaarthouders is mogelijk door middel van de uitkaartregistratie. Wil je mee naar uitwedstrijden, vergeet de uitkaartoptie dan niet aan te vinken onderaan het bestelformulier. Doe je dit later in het seizoen, dan brengt dit extra kosten met zich mee.

Gezinsvakken
We hebben er een gezinsvak bij! Doordat de gezinsvakken (vak tien en elf) afgelopen seizoen al vroegtijdig volledig waren uitverkocht is ervoor gekozen om het gezinsvak uit te breiden. Naast vakken tien en elf is nu ook vak 32B een gezinsvak. Dit vak bevindt zich heel dichtbij het veld, zodat kinderen de spelers en doelpunten goed kunnen zien voor een optimale beleving in ons stadion! Vak tien en elf blijven ongenummerd. Vak 32B heeft wel vaste rij- en stoelnummering.

Seizoenskaart thuisgestuurd
Wanneer je jouw seizoenkaart uiterlijk maandag 2 juni hebt besteld of verlengd, wordt deze naar je huisadres opgestuurd. Let op: controleer je adresgegevens goed in verband met het versturen van de seizoenkaart.

Heb je jouw seizoenkaart voor maandag 28 juli niet ontvangen? Neem dan contact op met PEC Zwolle door naar de PEC Zwolle Fanshop te komen, een e-mail te sturen naar info@peczwolle.nl of te bellen naar 038 453 49 48. Seizoenkaarten die na maandag 2 juni zijn besteld worden niet meer verstuurd en moeten worden opgehaald. Nadere informatie volgt hierover via deze website.

Vakken en prijzen
Kijk onderaan deze pagina voor de verschillende vakken en bijbehorende prijzen.

Korting
Wanneer je voor 80% of meer arbeidsongeschikt bent of 65 jaar of ouder bent, ontvang je 25% korting op een seizoenkaart van PEC Zwolle.

Betaling
Nieuwe seizoenkaarthouders
Nieuwe seizoenkaarthouders kunnen hun seizoenkaart contact/per pin betalen in de PEC Zwolle Fanshop. Een automatische incasso is niet mogelijk.

Cadeaukaart
Bij je seizoenkaart ontvang je een cadeaukaart t.w.v. € 10,-. Deze kun je besteden in de PEC Zwolle Fanshop op merchandising en tickets in het seizoen 2014 – 2015. Op de open dag is deze cadeaukaart éénmalig te verzilveren voor € 15,- in plaats van € 10,-. Dit geldt alleen bij aankoop van het nieuwe wedstrijdshirt 2014-2015.

Standaardvoorwaarden KNVB
Verkoop en/of afgifte van een toegangsbewijs voor een wedstrijd van PEC Zwolle geschiedt onder de van toepassing zijnde standaardvoorwaarden van de KNVB, welke bindend zijn voor de koper en/of ontvanger. De standaardvoorwaarden zijn te downloaden via www.knvb.nl.

 

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren