Nieuws uit ZwolleWeer

KNMI waarschuwt opnieuw voor dichte mist met zicht minder dan 200 meter

Zwolle – Het KNMI waarschuwt zaterdagavond voor dichte mist. Op voorhand heeft het Meteorologisch Instituut ‘code geel’ afgegeven.

De waarschuwing voor dichte mist geldt vanaf zaterdagavond 22.00 uur en is geldig tot zondagochtend 10.00 uur. Volgens het KNMI moeten weggebruikers rekening houden met plaatselijk dichte mist. Hierdoor is er kans op gevaarlijke rijomstandigheden door slecht zicht. Weggebruikers doen er verstandig aan om hun snelheid aan te passen en om voldoende afstand te houden.

Behalve voor Overijssel geldt de waarschuwing ook voor alle andere provincies, met uitzondering van Limburg. Ook vrijdagavond waarschuwde het KNMI voor dichte mist.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button