Nieuws uit Zwolle

Klopjacht op dader steekpartij Bitterstraat, slachtoffer overleden

Zwolle – Vanochtend was er een steekpartij in de Bitterstraat in het centrum van Zwolle. Het slachtoffer is overleden. De politie is op zoek naar de voorvluchtige dader. Het gaat om een man van 180 cm, witte huidskleur, blond haar, zwarte jas Northface en een donkere broek. De dader is inmiddels gepakt.

De politie heeft Burgernet ingezet.

Hulpdiensten zijn vrijdagmorgen uitgerukt voor een melding van een steekincident op de Bitterstraat in Zwolle. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. In de straat staan twee ambulances en de politie heeft de straat met linten afgezet. Voor medische ondersteuning is een traumahelikopter opgeroepen. Deze landde op het Rodetorenplein. In verband met het steekincident is de politie op zoek naar de verdachte.

Een melding van een steekpartij in het centrum van Zwolle. Het slachtoffer lijkt er zeer ernstig aan toe te zijn, hulpdiensten volop bezig met de medische behandeling. Traumaheli geland bij het Maagjesbolwerk terwijl de politieheli boven het centrum cirkelt.’, Schreef Stefan Verkerk op Twitter. 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button