112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoetbalVoorpagina

Kleedkamerdief voetbalclubs Zwolle veroordeelt tot 10 maanden cel

De rechtbank Overijssel veroordeelt de 25-jarige D.H. uit Zwolle tot 10 maanden gevangenisstraf, waarvan 5 maanden voorwaardelijk met een proeftijd van 3 jaar en bijzondere voorwaarden wegens onder andere diefstal van portemonnees en telefoons uit kleedkamers bij sportverenigingen.

De man roofde in 2013 en 2014 in 9 afzonderlijke strooptochten langs voetbalkantines heel wat ‘gadgets’ bij elkaar. Telefoons, geld, gouden kettingen, portemonnees met inhoud, een paspoort, een digitale camera en een broekriem behoorden tot de buit die ondermeer werd meegenomen uit de sportkantines van SV Zwolle, SVI, Be Quick ’28 en ’s Heerenbroek.

De man moet ook schadevergoedingen betalen aan de benadeelde partijen en het illegaal verdiende geld terugbetalen (ontneming), een bedrag van €1.546,-.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button