KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Kledinginzameling Vereniging Paardrijden Gehandicapten

Zwolle – Tussen 7 en 18 juni kan iedereen weer een kledinginzamelzak van de Vereniging Paardrijden Gehandicapten Ondersteuning (VPGO) in uw brievenbus verwachten. Hierin kan men kleding stoppen die hij of zij kan missen, zoals overtollige kleding, textiel, gordijnen, dekens of schoenen. De VPGO haalt de kledingzakken op tussen 10 en 25 juni. Op de inzamelzak staat de precieze ophaaldag. Ook staat er op de zak een telefoonnummer voor eventuele vragen.

Paardrijden mogelijk maken

De Vereniging Paardrijden Gehandicapten Ondersteuning maakt het mogelijk dat ruiters met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking paard kunnen rijden op verschillende locaties in Nederland. Ook SPG ’t Hoefijzer in Zwolle is hierbij aangesloten. De VPGO verkoopt de kleding en verdeelt de opbrengsten onder de aangesloten stichtingen. Die kunnen hier o.a. het onderhoud van de paarden en de manege en investeringen in tilliften en rolstoelen van betalen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button