CoronavirusKunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Kingdance, Dance4Liberation en Koningsnachtspektakel komen snel met info voor ticketkopers

Zwolle – Kingdance Zwolle, Dance4Liberation en de Coen&Sanders Koningsnachtspeltakel gaan niet door vanwege het coronavirus. Het kabinet heeft maandagavond besloten dat alle evenementen tot 1 juni 2020 in heel Nederland worden geannuleerd vanwege het coronavirus. Dit betekent dat Kingdance op 27 april 2020, het Koningsnachtspektakel op 26 april en Dance4Liberation op 5 mei géén doorgang kunnen vinden.

“Wij als organisatie vinden het verschrikkelijk om dit nieuws te moeten delen maar begrijpen de situatie en het volgen dit besluit op.” meldt de organisator per mail.

Momenteel is de organisatie van de evenementen met man en macht bezig om zo goed als mogelijk te anticiperen op deze situatie. “Wij zullen dan ook zo snel mogelijk alle ticketkopers per e-mail informeren over verdere stappen. Wij kunnen helaas geen individuele vragen beantwoorden en vragen alle bezoekers om geduld en begrip. Gelieve daarom géén contact met ons op te nemen. Wij zullen alle ticketkopers zo snel mogelijk per e-mail van alle informatie voorzien.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button