CoronavirusKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Kingdance 2020 Update

Zwolle – Zoals eerder gemeld heeft de Overheid spijtig genoeg besloten alle evenementen tot 1 juni 2020 in heel Nederland te annuleren vanwege het coronavirus. Dit betekent dat Kingdance op 27 april 2020 helaas géén doorgang kan vinden. Ze zijn achter de schermen volop bezig en hebben voor alle ticketkopers een update.

Tickets zijn geldig voor editie 2021 (10-jarig bestaan)

Je ticket voor Kingdance 2020 wordt doorgeschoven naar Kingdance op 27 april 2021 (Koningsdag). Of je nu een ticket hebt gekocht op www.kingdance.nl, via een ambassadeur of bijv. een busticket incl. entree hebt gekocht, iedereen kan met zijn/haar ticket volgend jaar naar Kingdance! Ook lockertickets en parkeertickets blijven geldig voor de editie in 2021. Op 27 april 2021 viert High Energy Events het 10-jarig bestaan van Kingdance in de vorm van een speciale jubileum editie.

Ambassadeurs

Ben jij als Ambassadeur de afgelopen maanden druk bezig geweest met het verkopen van tickets voor Kingdance? Geen zorgen, alle gespaarde punten en geclaimde rewards gaan 1-op-1 mee naar 2021. Je hebt dus zeker niet voor niets gewerkt de afgelopen maanden! Ook blijven alle tickets die jij hebt verkocht aan je vrienden gewoon geldig voor de editie in 2021.

Refund

Het zijn spannende en onzekere tijden, ook voor de festivalbranche. High Energy Events zet elk jaar een uitgebreid netwerk in van bedrijven die achter de schermen ontzettend hard meewerken aan Kingdance. Leveranciers van, tenten, horeca, entertainment, licht, geluid etc., ZZP’ers en crew zoals deco- en podiabouwers. In plaats van direct een refund aan te bieden aan onze ticketkopers, vragen wij iedereen om de festivalbranche door deze moeilijke tijd te slepen. Wij kunnen op deze manier (een deel van) de gemaakte kosten betalen zodat ook zij blijven bestaan zodat zij na deze crisis ons weer volop kunnen helpen met de productie van Kingdance 2021.

Mocht tegen die tijd blijken dat je op 27 april 2021 (Koningsdag) verhinderd bent, dan kun je vanaf januari 2021 alsnog een refund voor je ticket aanvragen. Meer informatie daarover volgt later.

Kingdance 

“Onze gedachten zijn bij iedereen die door deze crisis geraakt wordt. Vooral ook aan al die mensen die zich dag in, dag uit inzetten om hem te boven te komen. Volg de richtlijnen van het RIVM: blijf thuis en zorg goed voor elkaar. Samen komen we door deze moeilijke periode heen en we gaan in 2021 maximaal feest vieren op Koningsdag tijdens het 10-jarige bestaan van Kingdance!”

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button