Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Kikker viert zijn verjaardag in Zwolle!

Theater Terra, bekend van Dribbel, Koekeloere en Kleine Ezel, viert dit seizoen de 25ste verjaardag van Max Velthuijs’ Kikker met de compleet nieuwe jubileumvoorstelling Kikker is jarig. Deze familiemusical voor iedereen vanaf 4 jaar is op zondag 1 maart om 14.30 uur te zien in het Odeon Theater te Zwolle.

Kikker is vrolijk, want hij is jarig. Een feestje zonder vriendjes is geen feestje, maar denken de vriendjes van Kikker daar wel aan? Het lijkt wel of ze het zijn vergeten!

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Kikker zijn eerste avonturen beleefde in zijn bekende boeken en deze 25ste verjaardag van Kikker wordt groots gevierd met de nieuwe familiemusical Kikker is jarig. Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikkermusicals van Theater Terra, is nu in Nederland een compleet nieuwe voorstelling met Kikker en zijn vriendjes te zien! Kom je ook Kikkers verjaardag vieren in het theater? Kikker is jarig is tot en met maart 2015 te zien door heel Nederland.

Met Dick Feld, Babbe Groenhagen, Wesley de Ridder en Dide Vonk.


Zondag 1-3-2015 14.30 uur Zwolle Odeon Theater

Info voorstelling

 

 

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button