Nieuws uit ZwolleRadioStudio Stadkamer

Kick off Samenloop voor Hoop

woensdag 8 januari in Van der Capellenschool

Zwolle – Vorig jaar leverde de Samenloop voor Hoop in Zwolle ruim 60.000 euro op voor de strijd tegen kanker. “Maar misschien nog wel belangrijker dan al dat geld is de aandacht die de strijd tegen die ziekte krijgt met het evenement. En de verbinding die je tijdens en in aanloop naar de Samenloop ziet ontstaan,” dit zei Bertil Kok van het organisatieteam. Ook dit jaar – op 16 en 17 mei – is er weer een Samenloop voor Hoop in Zwolle. En woensdagavond is de kickoff voor het evenement. Tijdens een bijeenkomst kunnen teams, sponsoren en belangstellenden alles te weten komen over hoe het werkt tijdens het 24-uurs wandelevenement in het Wezenlandenpark. Bertil Kok lichtte in Studio Stadkamer al een tip van de sluier op.

Studio Stadkamer is het lunchprogramma van Radio Focus. Iedere dinsdag- en vrijdagmiddag – tussen 12 en 14 uur – wordt dit live opgenomen in het Huiskamercafé van de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes.
Tijdens de Samenloop voor Hoop wordt het Wezenlandenpark hopelijk weer overladen met wandelaars. © archieffoto RTV Focus

De Kick Off van de editie 2020 is woensdagavond 8 januari in de Van der Capellenschool aan de Lassuslaan. De opening wordt verzorgd door wethouder Michiel van Willigen die dit jaar de ambassadeur is voor de organisatie. .

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close