Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Kerstpakkettenactie Zwolle zoekt vrijwilligers

Kerstpakketen inzamelingsactie 2016

Zwolle – Met écht nog maar een paar weken te gaan is de Kerstpakkettenactie Zwolle gelukkig flink op stoom. Zo’n 80% van de klussen is ingevuld. Maar: 20% dus nog niet! Dat is veel: nog ruim 130 klussen te gaan! Heeft u zich al voor een klus ingeschreven? Of heeft u nog ruimte voor een extra klus? Er zijn vooral nog inzamelaars bij de supermarkten nodig (slechts 2 uurtjes van uw tijd) én een aantal supermarktcoördinatoren. Op www.kerstzwolle.nl staat de klussenlijst en ziet u waar u het hardste nodig bent.

Op vrijdag 16 december worden de hele dag – en op zaterdag 17 december van 8:00 tot 18:00 uur – boodschappen ingezameld. Dit gebeurt bij alle Jumbo supermarkten in Zwolle, en bij de Albert Heijn WKC Zuid & Albert Heijn Forelkolk. U kunt dan boodschappen kopen en doneren voor de actie.

Inpakavond Kerstpakkettenactie Zwolle
Inpakavond Kerstpakkettenactie Zwolle

Met slechts 2 uurtjes van uw tijd draagt u bij aan het vullen van (inmiddels al) 2400 kerstpakketten. En… het aantal aanvragen loopt nog steeds op. We hebben dus véél hulp nodig! Op www.kerstzwolle.nl staat het online inschrijfformulier. Hier kunt u zichzelf digitaal inschrijven.

Gerelateerde artikelen

Back to top button