ActiesNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Kerstpakkettenactie Zwolle: klussenlijst stroomt vol er zijn nog veel vrijwilligers nodig!

Zwolle – Waanzinnig! Binnen 36 uur na opening van de klussenlijst van KerstZwolle was 45% van alle klussen al gevuld! Voor het 13de jaar op rij laat Zwolle zien hoe gul zij is met haar tijd en liefde. De Kerstpakkettenactie van Zwolle is echt een actie vóór en door Zwollenaren.

In de 13 jaar sinds de actie begon is zij enorm gegroeid. Inmiddels vinden in de decembermaand 2.500 kerstpakketten hun weg naar de sociale minima in Zwolle. Naast de ‘vaste’ supermarkten waar elk jaar ingezameld wordt, zijn er dit jaar 2 supermarkten bijgekomen. Extra ruimte om boodschappen in te zamelen!

Van alle klussen is het vooral díe klus die nog openstaat: 2 uurtjes onze boodschappenlijstjes uitdelen in een supermarkt in uw eigen wijk. Ontzettend leuk om bijvoorbeeld samen met iemand te doen!

Daarom: wie wil (en kan) nog twee (extra) uurtjes van zij of haar tijd geven aan de
Kerstpakkettenactie? Op vrijdag 13 december worden de hele dag – en op zaterdag 14 december van 8:00 tot 18:00 uur – boodschappen ingezameld bij supermarkten door heel Zwolle. Kijk op de klussenlijst op www.kerstzwolle.nl om te zien bij welke supermarkten nog plek is en schrijf u in! Natuurlijk zijn er ook nog andere klussen toe doen. Helpt u mee? We hebben elkaar nodig om tot zo’n 800 vrijwilligers te komen, om zo deze schitterende klus samen te klaren!

Stompkaarsen!

Dit jaar vragen we u om -als extraatje- een lichtje in de donkere dagen te geven voor in
het kerstpakket. Wilt u een mooie stompkaars doneren? Misschien met een leuk kaartje eraan voor de ontvanger? Er zijn maar 2 eisen: het mag geen geurkaars zijn en liever niet verpakken in plastic. De kaarsen kunt u inleveren tijdens het inzamelweekend bij een deelnemende supermarkt óf bij de voedselbank.

Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor updates en nieuwtjes!

Gerelateerde artikelen

Back to top button