Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Kerstpakkettenactie zoekt laatste wapperende handen

"We doen het met elkaar"

Zwolle – Stichting KerstZwolle heeft de ambitie bijgesteld. Het aantal te maken pakketten is opgeschroefd naar 2.500 stuks. Voor het halen van de eindstreep is de organisatie per direct op zoek naar de laatste wapperende handen. Ook mooie, nieuwe handdoeken voor in de kerstpakketten zijn zeer welkom.

Ruim 800 vrijwilligers

Het is al bijna zover: het inzamelen en sorteren van producten voor in de kerstpakketten. Dat is alleen mogelijk met de hulp van alle vrijwilligers. Het is ongelooflijk, maar 96% van de klussen is ingevuld. Ruim 800 vrijwilligers hebben zich ingeschreven voor KerstZwolle 2017, maar er zijn nog steeds lege plekken. Zo’n 50 stuks, om precies te zijn. Alleen dan worden er voldoende producten voor 2.500 pakketten ingezameld.

Prachtige klus

Twee dagen lang zamelen vrijwilligers producten in bij supermarkten door heel Zwolle. Daarna wordt er begonnen met het sorteren van de tienduizenden producten. Uiteindelijk worden er twee avonden lang (dinsdag 18 december en woensdag 19 december) pakketten ingepakt.

Leuk extraatje dit jaar: een zachte handdoek.

Dit jaar wordt er -als extraatje- een heerlijk zachte, warme nieuwe handdoek in te leveren, mooi verpakt met een touwtje of strikje eromheen. De ingepakte handdoek kan worden ingeleverd op de volgende adressen: Magnoliastraat 28 (tussen 19.00 en 21.00 uur), Boddemate 14 (tussen 19.00 en 21.00 uur), Fresiastraat 25 (ma-vr tijdens kantooruren) en aan de Fivel 77 (ma-za).

Voor meer informatie  kerstpakketten inzameling

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button