Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Kerstfilm Indische buurt op kerstavond te zien

Zwolle – Het is zover: op 24 december om 19.00 uur is de kerstfilm Kerstmist voor alle Zwollenaren te bekijken. Deze film is vorig jaar door bewoners van de Indische buurt gemaakt in samenwerking met onder andere Theater de Makkers en Travers Welzijn en komt nu, speciaal voor Kerst, online.

Als er een plek in Zwolle is waar Kerst goed gevierd wordt, dan is dat wel in de Indische buurt. Elke gevel wordt voorzien van twinkelende kerstverlichting, vensterbanken worden gevuld met kerstdorpjes en in iedere huiskamer is minstens één kerstboom te vinden. Wanneer de eenzame burgemeester besluit om Kerst af te schaffen, doen bewoners er dan ook alles aan om hem op andere gedachten te brengen. Komt Kerst ooit nog terug? Een hartverwarmende feelgood film om de kerstdagen goed mee te beginnen!

Kijk je mee?

Wij nodigen je uit om de kerstfilm samen met ons, vanuit je eigen huiskamer, te bekijken. Je vindt de film op de facebookpagina van Travers Welzijn Zwolle Oost. Trek je mooiste kerstkleding uit de kast en zorg dat je op 24 december om 19.00 uur klaar zit. Maak een leuke selfie en plaats deze op social media met de hashtag #kerstmist. Zo zijn we, op afstand, toch een beetje bij elkaar!

Gerelateerde artikelen

Back to top button