Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Kermis, bierproevement en kunstmarkt naar andere locatie in Zwolle-Zuid

Zwolle – Op donderdag 20 juni zou de vierdaagse familiekermis neerstrijken in het Warepark. Wegens weersomstandigheden is de nieuwe locatie sportpark De Siggels, thuisbasis van voetbalvereniging SVI. Ook het Zwols Bierproevement en de Kunstmarkt verplaatsen daarnaartoe op zaterdag 22 juni.

Verhuizing zonder gevolgen

De opzet van de kermis blijft precies hetzelfde. Dus alle attracties – onder andere de zweefmolen, het spookhuis en de kiddy dancer – zijn ook hier gewoon te vinden. Ook het programma van het Zwols Bierproevement en de Kunstmarkt blijft ongewijzigd. Alle brouwerijen en exposanten zijn nog steeds van de partij. Plezier, culinair genot en creatieve prikkels gegarandeerd, maar dan op deze alternatieve plek.

Veelzijdig festivalterrein

Op zaterdag 22 juni is gelijktijdig de familie- en burendag van SVI op het sportcomplex. De organisatoren van de Kringdagen en het bestuur van de voetbalclub trekken samen op om een onvergetelijke dag te organiseren. Dat betekent dat er naast de kermis, bierproeverij en kunstmarkt tal van andere activiteiten worden georganiseerd. Zo is er een volleybaltoernooi en livemuziek, en staan er foodtrucks op dit evenement.

Waar: sportpark De Siggels, IJsselcentraleweg 9 in Zwolle-Zuid
Wanneer: donderdag 20 t/m zondag 23 juni (kermis) en zaterdag 22 juni van 10.00 tot 22.00 (evenement)

BRON: Kringdagen

 

Bron
Kringdagen

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren