Economie

Kennispoort helpt met financiering

Zwolle – Het aantrekken van financiering is niet eenvoudig. Toch slagen jaarlijks tientallen ondernemers er met de hulp van Kennispoort in. Kennispoort Regio Zwolle start daarom na de zomer met de Kennispoort InnovationTrack, een traject waarbij ondernemers in vier bijeenkomsten leren hoe je financiering voor je onderneming kunt aantrekken. De werksessies vinden tussen 6 oktober en 8 december plaats in samenwerking met verschillende partners uit de regio Zwolle.

De sessies

Tijdens de eerste werksessie staat het businessplan centraal. Daarna wordt er ingegaan op de highlights van ‘financieel management’. Dit zijn de belangrijkste elementen van een goede financiële onderbouwing. Vervolgens krijgen de ondernemers de kans om een goede financieringsaanvraag te ontwikkelen en te presenteren en in de laatste sessie volgt een pitchsessie voor belangrijke financiers.

Samenwerking

De InnovationTrack wordt uitgevoerd samen met verschillende bedrijven. Dit zijn onder andere Rabobank IJsseldelta en Deloitte. De sessies bieden zowel theoretische als praktische ondersteuning om ondernemers in staat te stellen financiering aan te trekken.

Persoonlijke begeleiding

Gedurende het hele traject heeft elke ondernemer de mogelijkheid om de voortgang te bespreken met een coach. Dit is een innovatieadviseur van Kennispoort die ook na de InnovationTrack begeleiding biedt bij het hele financieringstraject. Daarbij valt te denken aan het plan, de aanvraag, de pitch en het leveren van de juiste documenten.

Deelname

De investering in de InnovationTrack is €175 excl. btw (incl. catering). Meer informatie over de InnovationTrack en de verschillende bijeenkomsten is hier te vinden: www.kennispoortregiozwolle.nl/innovationtrack

Gerelateerde artikelen

Back to top button