BouwNieuws uit ZwollePolitiek & OpinieRadioStudio Stadkamer

Kansen voor extra woningen in Zwolle

Patty Wolthof: "Dan wel snel actie ondernemen"

Zwolle – “Ik ben blij dat het kabinet nu eindelijk ook inziet dat er een echt probleem is op de woningmarkt.” dat zei Patty Wolthof in Studio Stadkamer Actueel op Radio Focus. De in de miljoenennota toegezegde 2 miljard komt echter niet zo maar in Zwolle terecht. “Het college van B&W moet daarom nu aan de slag om te zorgen dat we in beeld zijn en ze weten dat er ook in Zwolle een probleem is.”

Studio Stadkamer Actueel wordt iedere dinsdag tussen 12.00 en 14.00 live uitgezonden vanuit het huiskamer van de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes.
Luister live mee op Radio Focus.

 

Patty Wolthof (PvdA) denkt dat er kansen zijn voor Zwolle op extra woningen. ©RTV Focus
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button