Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpagina

Kandidaat lijsttrekker Diederik Samsom komt naar de Enk in Zwolle

Zwolle – Zondag 23 oktober komt Diederik Samsom naar Zwolle om in gesprek te gaan over zijn kandidatuur voor het lijsttrekkerschap van de PvdA bij de verkiezingen van maart 2017. Het gesprek vindt plaats in de Enk in Assendorp, Enkstraat 67 8012 VA in Zwolle. Iedereen is van harte welkom om met Samsom het gesprek aan te gaan. De deuren zijn vanaf 11:30 geopend en het gesprek duurt van 12:00 tot 13:30 uur.

Samsom is de eerste kandidaat lijsttrekker die zich heeft gemeld. Daarnaast werd gisteren bekend dat ook Tweede Kamerlid Jacques Monasch en waarschijnlijk vicepremier Lodewijk Asscher zich kandidaat stellen voor het lijsttrekkerschap. Samsom over waarom hij opnieuw de PvdA-lijst aan wil voeren: “Vier jaar hard werken levert resultaat op. De werkloosheid daalt, de armoede neemt af en de hoeveelheid duurzame energie groeit snel. Nederland herstelt. Maar we zijn er nog niet. Want nog niet iedereen profiteert van het herstel. En ons ideaal van één verbonden samenleving staat onder druk. Het is nu tijd voor een nieuwe toekomstagenda voor Nederland. Waarin onderwijs weer de belangrijkste investering van de overheid wordt. Die het ideaal van een volledig duurzame samenleving waarmaakt. En waarmee we samen bouwen aan een samenleving waarin iedereen veilig is en zichzelf kan zijn, ongeacht je huidskleur, kleding, afkomst of religie”.

In de Enk wil Diederik Samsom graag met u in gesprek. Over wat er de afgelopen tijd goed is gegaan. Over wat er beter kon. En over ambities en plannen voor de toekomst. Ook als u geen lid bent van de PvdA bent u van harte welkom. Wilt u aanwezig zijn, laat het per e-mail weten: zwolle.pvda@gmail.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button