EconomieKoningsdag 2016Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Kamperweg op 27 april en 5 mei afgesloten voor autoverkeer

Zwolle – Op woensdag 27 april en donderdag 5 mei is de Kamperweg en een deel van de Grote Voort, tussen de Russenweg en Kamperweg, voor het autoverkeer afgesloten. Dit houdt tevens in dat men aan de Kamperweg op beide dagen niet mag parkeren. De verkeersmaatregelen moeten voor de (verkeers)veiligheid van voetgangers zorgen tijdens de festivals ‘Kingdance’ en ‘Dance4Liberation’. Hekwerken en verkeerborden ter plaatse geven de maatregelen aan. De Kamperweg blijft voor (brom-)fietsers toegankelijk.

De loopafstand van het NS-station naar het dance-event op het Scania-terrein, tussen de Blaloweg-Grote Voort en het fietspad Kamperpad, is circa 200 meter meer ten opzichte van de oude locatie IJsselhallen. Tijdens Koningsdag wordt de IJsselhallen locatie ingezet als parkeerterrein.

IJsselhallen parkeerterrein tijdens Koningsdag

Om het voor de feestvierders veilig te houden wordt op de looproute van het NS-station naar het evenementterrein, worden verkeersregelaars op bepaalde locaties ingezet. Verkeersborden aan de ringwegen verwijzen bezoekers aan het evenement per auto te rijden via de Blaloweg.

Gerelateerde artikelen

Back to top button