Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Kaartverkoop Heracles Almelo-thuis van start

Op zaterdag 27 september speelt PEC Zwolle de thuiswedstrijd tegen provinciegenoot Heracles Almelo. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is maandag 8 september van start gegaan. Meer informatie over het aanschaffen van je tickets vind je hieronder.  

PEC Zwolle – Heracles Almelo 
Zaterdag 27 september 19.45 uur 
IJsseldelta stadion, Zwolle

Internet 
De kaartverkoop via internet gaat maandag 8 september van start. Ga voor meer informatie naarwww.peczwolle.nl/tickets. Doorloop het stappenplan en koop je kaart voor deze wedstrijd. Er kunnen vier kaarten gekocht worden per seizoenkaart / clubcard van PEC Zwolle.

TicketBox 
Bij de gebruikelijke verkooppunten kan je volgens de daar geldende openingstijden kaarten kopen voor dit duel. Seizoenkaarthouders en clubcardhouders van PEC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart / clubcard vier toegangskaarten kopen (let op: extra Ticketbox-toeslag).

PEC Zwolle Fanshop 
In de PEC Zwolle Fanshop kan je maximaal vier kaarten kopen op vertoon van je seizoenkaart / clubcard van PEC Zwolle of legitimatiebewijs uit de regio Zwolle. De PEC Zwolle Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het IJsseldelta stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 uur.

Clubcard aanvraag 
In de PEC Zwolle Fanshop kan dagelijks een gratis PEC Zwolle clubcard worden aangevraagd. Deze wordt na behandeling toegestuurd, waarna aankooprecht verkregen wordt voor deze wedstrijd.

Wedstrijddag 
Indien deze wedstrijd nog niet is uitverkocht, zijn de kassa’s van het IJsseldelta stadion aan de Noordoostzijde vanaf 17.45 uur geopend. Hier kunnen maximaal vier kaarten gekocht worden op vertoon van je seizoenkaart / clubcard van PEC Zwolle of legitimatiebewijs uit de regio Zwolle.

Supporters Heracles Almelo 
Voor uit-supporters vindt uitsluitend verkoop plaats via Heracles Almelo, met toegangskaarten in het daarvoor bestemde bezoekersvak.

Gerelateerde artikelen

Back to top button