Nieuws uit ZwolleSportVolleybalVoorpagina

Kaartverkoop CEV Cup van start

Komende donderdag 16 oktober start de kaartverkoop voor het Europese CEV Cup duel tussen Landstede Volleybal en MOK Rovinj. Het duel tegen de Kroatische tegenstander wordt gespeeld op donderdag 6 november om 19:30 uur in het Landstede Sportcentrum.

De uitwedstrijd tussen beide ploegen volgt twee weken later op donderdag 20 november. De winnaar van de tweestrijd speelt in december in de achtste finales van de strijd om de CEV Cup, het tweede Europese clubtoernooi, tegen de winnaar van het treffen tussen Fatra Zlin (Tsjechië) en Dinamo Moskou (Rusland). Bij verlies speelt de ploeg van coach Redbad Strikwerda verder in het derde Europese clubtoernooi, de Challenge Cup. Daarin wacht dan de winnaar van de confrontatie tussen Chemes Humenne (Slowakije) en Lausanne UC (Zwitserland).

Vanaf donderdag bij receptie verkrijgbaar
Entreekaarten voor de thuiswedstrijd kosten € 10,00 voor volwassenen en € 5,00 voor jeugd en 65-plussers. De kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van het Landstede Sportcentrum tussen 09.00 en 17.00 uur en via tickets@landstede.nl. Uiteraard zijn de kaarten ook te koop tijdens de competitiewedstrijden van 16 en 25 oktober.
Speciale doelgroepen:
– Seizoenkaarthouders, leden van VC Zwolle en medewerkers/studenten van Landstede Groep krijgen 50% korting op de entreekaart voor de CEV Cup. Zij kunnen reserveren via tickets@landstede.nl of een entreebewijs kopen via de receptie van het Landstede Sportcentrum.
– Voor verenigingen en groepen geldt een aangepast tarief. Neem hiervoor contact met ons op via tickets@landstede.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button