EconomieKabelkrantNieuws uit Zwolle

Kaartje2go uit Zwolle beste webwinkel van Nederland

Zwolle – De winnaars van dé Nederlandse e-commerceprijzen, de Shopping Awards, zijn bekend. Kaartje2go uit Zwolle is de grote winnaar. De kaartenwebshop won niet alleen een Shopping Award in de categorie ‘Cadeaus’ maar pakte bovendien ook de belangrijkste titel: Beste Webwinkel 2022.

“Het is echt een kroon op ons werk om uitgeroepen te worden tot Beste Webwinkel van 2022. Met een continue focus op klanttevredenheid, eerder dit jaar al beloond met de titel Klantvriendelijkste Kaartenwinkel, werken we elke dag keihard om het versturen van kaarten en cadeaus zo leuk en makkelijk mogelijk te maken.” – Mark van Kasteren (CMO Kaartje2go)

Over de Shopping Awards

De winnaars van de Shopping Awards (voorheen de Thuiswinkel Awards) worden bepaald op basis van publieksstemmen en beoordelingen van experts uit het vak. Expertreviews gelden voor 50 procent van de uiteindelijke beoordeling en het publiek bepaalt de andere helft.

Kaartenwebshop Kaartje2go.nl

Kaartje2go.nl, gevestigd aan de Emmawijk in Zwolle, is de grootste kaartenwebshop van Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2006 en verstuurt meer dan 14 miljoen kaarten per jaar, waaronder verjaardagskaarten, geboortekaartjes en trouwkaarten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button