Nieuws uit ZwolleSport

Jozo Rados blijft bij Landstede Hammers

Zwolle – Jozo Rados is ook aankomend seizoen speler van Landstede Hammers. De 26-jarige Oostenrijker gaat op voor zijn eerste volledige seizoen in dienst van de landskampioen.

Rados begon zijn professionele loopbaan bij UKJ Mistelbach, waarna hij uitkwam voor Swans Gmunden, BK Klosterneuburg, Kapfenberg Bulls, Traiskirchen Lions en Union Neuchâtel Basket. De 2.05 meter lange Oostenrijker streek afgelopen seizoen tussentijds neer in Zwolle. Hij kreeg al snel de waardering van het Zwolse publiek, maar door de uitbraak van het coronavirus bleef de teller qua competitiewedstrijden steken op slechts vier. Daarnaast was hij ook nog actief in de twee bekerwedstrijden tegen Donar.

Aart van der Horst, algemeen manager van Landstede Hammers, is blij met het vastleggen van Rados. ,,Door de uitbraak van het coronavirus speelde Jozo helaas slechts vier competitiewedstrijden en twee bekerwedstrijden. In die korte tijd heeft hij toch een goede indruk achtergelaten bij de staf en zijn medespelers. We zijn heel blij dat Jozo in Zwolle blijft en kijken samen uit naar een mooi seizoen.”

Teller staat op negen

Door het aanblijven van Rados staat de teller op negen spelers voor het komende seizoen. Noah Dahlman, Jerom Oude Aarninkhof en Bart van Schaik beschikken over een doorlopend contract, terwijl Mike Schilder, Kevin Bleeker, Ralf de Pagter en de broers Van Oostrum in een eerder stadium hun verbintenis verlengde.

Gerelateerde artikelen

Back to top button