Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbal

Joost Broerse vertrekt naar FC Utrecht

Zwolle – Joost Broerse vertrekt bij PEC Zwolle. De commercieel directeur maakt de overstap naar FC Utrecht, waar hij dezelfde functie gaat bekleden. Broerse is sinds de zomer van 2015 actief in de directie van de Zwollenaren, daarvoor stond hij drie seizoenen op het veld namens de Blauwvingers. De komende periode is Broerse nog werkzaam in Zwolle, uiterlijk 1 september gaat hij aan de slag in de Domstad.

Joost Broerse: “Ik vertrek met pijn in het hart. De afgelopen seizoenen heb ik met veel enthousiasme en energie bij PEC Zwolle gewerkt. Deze club heeft mij na mijn voetbalcarrière een unieke kans gegeven en daar ben ik met name Adriaan Visser en Gerard Nijkamp dankbaar voor. Nu komt er met FC Utrecht alleen een prachtige kans voorbij. Zoals vele van jullie weten ben ik woonachtig in de regio Utrecht en heb ik daar ook een verleden als voetballer. Het voelt dan ook als een goede vervolgstap na drie mooie seizoenen in Zwolle. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om de directie, medewerkers, sponsoren en supporters van de club via deze weg te bedanken, voor een prachtige periode in mijn carrière.”

Adriaan Visser, voorzitter PEC Zwolle: “Voor onze club is het spijtig dat Joost vertrekt. In de afgelopen drie jaar heeft hij met zijn afdelingen grote stappen gezet. Ondanks dat wij Joost deze overgang van harte gunnen, is het gevoel wat dubbel want we waren graag nog met hem doorgegaan. Aan de andere kant is het een goed teken, dat naast voetballers ook directieleden en medewerkers van de club in de interesse staan van andere clubs. Dit toont aan dat wij als club in staat zijn mensen op te leiden en te ontwikkelen. Namens de directie en de medewerkers van de club, wens ik Joost alle goeds toe in het vervolg van zijn carrière en wil ik hem bedanken voor zijn bijdrage aan de verdere groei van PEC Zwolle.”

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren