Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbalVoorpagina

John Stegeman van Go Ahead nieuwe trainer PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft in de persoon van John Stegeman een nieuwe hoofdtrainer. De 42-jarige oefenmeester tekent voor twee seizoenen in Zwolle met een optie voor nog een jaar en is de opvolger van Jaap Stam.

Stegeman was afgelopen seizoen trainer van Go Ahead Eagles met wie hij promotie naar de Eredivisie net misliep. Daarvoor was de oefenmeester jarenlang werkzaam bij provinciegenoot Heracles Almelo. In Zwolle begint Stegeman op 15 juni aanstaande als hoofdtrainer aan een nieuw hoofdstuk in zijn trainerscarrière.

Gerard Nijkamp: “John heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend in het betaald voetbal. Door zijn inspirerende wijze van leiding geven, in combinatie met een aanvallende maar realistische speelstijl waar wij bij PEC Zwolle liefhebber van zijn, heeft hij veel indruk op ons gemaakt. Zijn aanstelling past bij de filosofie van onze club en John is wat ons betreft een hoofdtrainer die past in het rijtje Art Langeler, Ron Jans, John van ’t Schip en Jaap Stam.”

John Stegeman: “Na een mooi seizoen bij Go Ahead Eagles, waarin het op een haar na niet lukte om te promoveren, komt er voor mij persoonlijk nu een mooie kans om bij een stabiele eredivisieclub aan de slag te gaan. Als hoofdtrainer wil ik met mijn team en selectie er alles aan doen om de club de komende jaren verder te laten groeien. Op zaterdag 22 juni starten we met de voorbereiding op hopelijk een heel mooi seizoen.”

Source
PEC Zwolle
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button