EconomieNieuws uit Zwolle

jochem, voor ogen is genomineerd als mooiste optiekzaak van Nederland!

Zwolle – De Zwolse opticien jochem, voor ogen is met 9 andere prachtige zaken uit Nederland genomineerd voor de NanaWoody&John Best Store Design Award. Kortom de verkiezing van de mooiste optiekzaak van Nederland.

Wij zijn apetrots op deze nominatie vertellen eigenaren Annette en Arie van Vliet, zeker als je naar de concurrentie voor deze titel kijkt.

Arie: Het is een groot compliment dat wij net na ons 125 jarig jubileum door het juryrapport als toonaangevend voor Nederland worden omschreven. Dat is niet alleen voor ons en ons team een mooie opsteker maar ook voor Zwolle als winkelstad.

Annette : Nu we zover zijn gekomen willen we natuurlijk heel graag die prijs naar Zwolle halen . Daarvoor hebben we heel veel stemmen en dus de steun van onze klanten en de mensen in de regio nodig.

Men kan tot eind maart stemmen via onze website www.voorogen.nl/stem
Natuurlijk hopen we op heel veel support, dit zal nationaal aardig wat publiciteit geven en het is mooi als Zwolle daar weer in genoemd wordt.

10 april zal het team van jochem naar Amsterdam afreizen voor hopelijk een hele feestelijke avond!

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Geef een reactie

Back to top button