Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Jimmy Kaparos tekent tweejarig contract bij PEC

Zwolle – PEC Zwolle heeft met Jimmy Kaparos een nieuwe speler aan zich verbonden. De verdedigende middenvelder die ook in de verdediging uit de voeten kan, was vanaf het begin van de voorbereiding al aangesloten bij de eerste selectie en heeft in die periode de technische staf overtuigd van zijn kunnen. De 20-jarige Kaparos tekent voor twee seizoenen.

Duitsland

De geboren Arnhemmer komt transfervrij over van Schalke 04 waar hij in het tweede elftal speelde. Daarvoor speelde Kaparos voor diverse jeugdelftallen van de ploeg uit Gelsenkirchen en in de jeugd van VFB Stuttgart.
Jimmy Kaparos: ,,Voor mij is deze voorbereiding heel belangrijk geweest. Omdat ik van Schalke 04 de ruimte kreeg om elders te kijken en PEC Zwolle mij graag aan het werk wilde zien, ben ik vol goed moed de voorbereiding ingestapt. Ik heb op trainingen en in wedstrijden mijn stinkende best gedaan en dan is het ontzettend fijn om te horen dat de trainers zo positief over me zijn. Ik heb heel veel zin heb in het komende seizoen met PEC Zwolle.”

Technisch directeur Marcel Boudesteyn: ,,Jimmy is een sterke verdediger die uit de Duitse competitie komt. In de Regionalliga West, een competitie die je absoluut niet mag onderschatten, heeft hij met Schalke bijna zestig wedstrijden gespeeld. Hij weet dus wat er van hem gevraagd wordt.”

“Hij weet wat er van hem gevraagd wordt.” Marcel Boudesteyn, technisch directeur PEC Zwolle

 

“Ook heeft hij al eens in de Bundesliga gevoetbald en met grote namen samengespeeld. Wat wij in de voorbereiding van hem hebben gezien is veelbelovend. Niet alleen in verdedigend opzicht, maar ook aanvallend (zo scoorde Kaparos nog tegen Katwijk red.) mag hij zich graag laten gelden. Ik wens Jimmy veel succes in het nieuwe seizoen en heet hem meer dan welkom bij PEC Zwolle.”

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren