Luister naar LizNieuws uit ZwolleRadio

Jij bepaalt, Liz Draait!!

Neem je eigen vinyl mee naar de Stadkamer

Zwolle – “Ah gezellig, dan draai ik weer eens écht midden tussen de luisteraars.” Dat was het eerste dat Lizzy Brouwer zei toen we vertelden dat de Radio Focus-studio op 16 december beneden staat. “Hé, maar dan kan iedereen dus ook gewoon langskomen…. Én zijn eigen vinylplaten meenemen.” En zo is het: Jij bepaalt en Liz Draait!! Moet je wel een leuk verhaal hebben bij die plaat, want er zitten ook nog luisteraars thuis.

Het Vinyl van de Week is een vast onderdeel van Luister naar Liz. Iedere maandagavond duikt Lizzy haar platenkast in om er weer uit te komen met een echte vinylplaat. En dat kan van alles zijn. Van het nieuwste album van Haevn, tot aan die prachtige hoes van Eye in the Sky tot aan die geweldig vormgegeven rode LP van Kovacs.

Luister naar Liz

Lizzy verrast iedere maandag tussen 19 en 21 uur de luisteraars met een heerlijke mix aan nieuwe en oude muziek. Muziekliefhebber pur sang als ze is, bezoekt ze met enige regelmaat ook concerten. Bijvoorbeeld in Hedon, in het Burgerweeshuis – waar ze zelf als eens achter de knoppen plaatsnam – of op het BFO. Maar ze vindt het nog leuker om haar ervaringen te delen met andere bezoekers en dat dan weer te delen met de luisteraar. Met enige regelmaat interviewt ze dan ook andere concertbezoekers in haar programma. Of artiesten natuurlijk.

Kom maandag 16 december tussen 19 en 21 uur met die – voor jou zo speciale – vinylplaat naar de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes. Vertel aan Liz en de luisteraars wat juist deze plaat zo speciaal maakt en laat hem draaien in Luister naar Liz. Zo werkt het!!

Zwolse Top 380

In de week van 16 tot 20 december staat de Radio Focus-studio de hele week beneden in de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes. We zenden dan in “38 uur live-radio de 380 mooiste platen uit, rechtstreeks vanuit het kloppend hart van 038′ Oftewel de Zwolse Top 380, iedere dag van 10 tot 17 uur kijken we terug op 2019, vooruit naar 2020 en spreken we met een reeks aan interessante gasten aan onze tafel. Heb jij ook een mooi verhaal, dat je wilt delen met onze luisteraars en de Zwollenaren, kom gewoon binnenlopen en deel je verhaal of je kerstwens. Of geniet gewoon van de muziek en de gesprekken. Ook tijdens de Top 380 staat de draaitafel beneden en mag je je eigen vinylplaat meenemen.

Alle uitzendingen van Radio Focus zijn te beluisteren via  www.rtvfocuszwolle.nl/live-radio.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button