112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Jeugdige eiergooiers actief in Stadshagen

Zwolle – Al enkele maanden ontvangt de politie meldingen van groepjes kinderen die eieren tegen de ramen van verschillende woningen in Stadshagen en Westenholte gooien. Dit is vervelend op het moment dat je hier slachtoffer van bent en al helemaal als dit herhaaldelijk gebeurt.

Op vrijdag 20 mei 2016, omstreeks 21.35 uur, kreeg de polite melding dat een automobilist op de Mastenbroekerallee een ei tegen zijn voorruit gegooid kreeg (daders ongeveer 10 jongens van rond de 12 jaar oud).

Je moet je voorstellen dat als je ongeveer 50 km/h op een brug rijdt en waar u niet kunt stoppen of aan de kant kunt, er echt levensgevaarlijke situaties ontstaan, als je ineens geen zicht meer hebt en dit ook niet direct terug krijgt. Dan heeft de politie het nog niet eens over het schrikeffect.

De politie Zwolle hoopt met dit bericht de daders en eventuele getuigen bewust te maken van hetgeen zij waarschijnlijk onder het mom van ‘grapje’ uithalen of laten gebeuren. Hopelijk hoeft het daardoor niet ‘eerst mis te gaan’…

Dit keer is de bestuurder van de auto er gelukkig alleen met de schrik van afgekomen

Gerelateerde artikelen

Back to top button