Nieuws uit ZwollePolitiekVoorpagina

Jeffrey Satoor de Rootas stopt als raadslid

Zwolle – Jeffrey Satoor de Rootas legt zijn functie als Swollwacht-raadslid neer omdat hij een fout heeft gemaakt en daardoor het vertrouwen van zijn fractie ernstig heeft geschaad. Hij heeft de volgende persverklaring afgegeven:

“Met onmiddellijke ingang neem ik, Jeffrey Satoor de Rootas, lid van de fractie van Swollwacht, ontslag als raadslid van de gemeente Zwolle. Reden hiervoor is dat ik een fout heb gemaakt en daardoor het vertrouwen van mijn fractie ernstig heb geschaad. Ik ben een mens en maak fouten, dat gebeurt overal.”

Gisteren werd bekend dat Jeffrey Satoor de Rootas een tijdje geleden 1200,- euro had overgemaakt naar zijn eigen rekening. Hij heeft het geld inmiddels weer over gemaakt naar de fractie.

Satoor de Rootas: “Ik wil mijn spijt betuigen en betreur het ten zeerste dat dit is gebeurd. Vanuit deze plek wil ik oprecht mijn excuses aanbieden aan de fractie van Swollwacht, de voltallige gemeenteraad, B&W en de Griffie.”

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button