SportVoetbal

Jasper Bremmer kiest voor Berkum

Zwolle – Jasper Bremmer speelt in het nieuwe seizoen voor VV Berkum. De kopsterke centrale verdediger, die ook op het middenveld kan worden ingezet, kwam de afgelopen zes seizoenen uit voor SC Genemuiden in de top- en hoofdklasse van het zaterdagvoetbal.

Zwollenaar Bremmer (25) maakte al in februari bekend dat hij bezig was met zijn laatste seizoen bij Genemuiden. Daar kwam hij in 2010 nadat hij een aantal jaren had gespeeld voor de jeugdselecties van PEC Zwolle, waar hij uiteindelijk de hoofdmacht net niet haalde. De komst van Bremmer is een welkome versterking voor de Berkum-selectie.

Naast Bremmer wordt Jeroen van Brummen, die het afgelopen jaar speelde in de lagere elftallen van Berkum, nog toegevoegd aan de hoofdselectie, waar hij in eerdere seizoenen ook al voor uitkwam.

Eerder werd al bekend dat Jorben Nieuwenhuis, na twee seizoenen WVF, overstapt naar Berkum. De linksbenige verdediger kwam eerder uit voor het beloftenteam van PEC Zwolle en speelde daarvóór in de juniorenteams van Berkum. Verder komt middenvelder en aanvaller Mehran Ali Pour Asli over van zondaghoofdklasser Dieze West en keren vleugelspits Ricardo Kuijer en verdediger Dennis Horstman terug bij Berkum na ‘uitstapjes’ bij respectievelijk WVF en Be Quick ’28.

Gerelateerde artikelen

Back to top button