JarabiRadio

Jarabi, een uurtje Afrikaans gaat naar Congo

Willem van den Bosch te gast in de uitzending

Zwolle – Het Afrikaans continent heeft zoveel verschillende muziekculturen dat het programma ‘Jarabi, een uurtje Afrikaans’ nog jarenlang vooruit kan. En dan nog hebben we niet alles gehoord. Af en toe zullen we een gast uitnodigen om een bepaalde muziekstijl in het zonnetje te zetten. De eerste gast  is Willem van den Bosch uit Den Haag. Hij is fervent bezoeker van Afrikaanse concerten maar zijn grote liefde is muziek uit Congo. Hij heeft een vijftal nummers meegenomen en vertelt waarom hij ze zo mooi vindt.

Verder o.a. muziek van een grote diva, het wekelijkse fusionnummer, de band die naar het Afrika Festival Hertme zou komen maar niet kwam en een nummer van een fonkelnieuw album.

Luister hier live mee naar Radio Focus

Jarabi, een uurtje Afrikaans
presentatie Alie de Vries
iedere maandag 20.00 tot 21.00 uur

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button