Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbal

Jan Quispel tekent eerste profcontract

Zwolle – PEC Zwolle heeft Jan Quispel gecontracteerd. De middenvelder, die de afgelopen jaargang al meetrainde bij PEC Zwolle O17 en later bij Jong PEC Zwolle, tekent een contract voor een seizoen, met een optie voor nog eens twee jaren.

Quispel (17), met een verleden in de voetbalacademie van FC Twente, reageert op het tekenen van zijn eerste profcontract. “Hier ben ik heel blij mee. Het afgelopen seizoen heb ik PEC Zwolle leren kennen als een fijne club, met leuke mensen om mee te werken. Ik denk dat ik hier de beste kans heb om de stap naar het betaald voetbal te zetten. Ook heb ik hier een duidelijk doel voor ogen om aan te werken, dit seizoen wil ik namelijk zoveel mogelijke ervaringen opdoen, mezelf uitdagen en kijken waar mijn plafond ligt.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp over de contractondertekening: “Jan is een talentvolle speler die ons afgelopen seizoen positief heeft verrast. Hij beschikt naast zijn voetballende kwaliteiten over een goed overzicht en stopt ontzettend veel power in zijn spel. Meerdere clubs hadden interesse in hem, maar Jan heeft ervoor gekozen om in Zwolle te blijven, waar wij uiteraard heel content mee zijn. Hier krijgt hij de kans om in de voorbereiding op het nieuwe seizoen mee te trainen met de eerste selectie van trainer John Stegeman. Daar zal ook bepaald worden in welk team hij komend seizoen gaat spelen.”

Bron
PEC Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button