Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieRadioTweede Kamer Verkiezingen 2021Zwolle Kiest

Jan Nabers (CDA): Verbinder tussen de stad Zwolle en het buitengebied

Zwolle – “Ik ben vooral ook een oliemannetje, altijd op zoek naar verbinding.” Het CDA is van oudsher vooral een partij die in het buitengebied of platteland sterk is. Maar ook in  Zwolle kennen we CDA-fractie. Die wordt geleid door Jan Nabers. Hij is één van de vele regionale kandidaten die op de lijsten van het CDA staan. Dat ‘oliemannetje zijn’ gebruikt de Zwollenaar ook in zijn politieke loopbaan. “De lijnen, zo kort en duidelijk maken. Dat is belangrijk.” En dat geldt dan in het buitengebied maar ook in de stad zelf. 

Nabers is één van de Zwolse kandidaten voor de Tweede Kamer-verkiezingen die bij Radio Focus langskomen. In steeds twee blokken stellen zij zichzelf en hun partij voor. In het eerste blok gaat het vooral over de kandidaat (en Zwolle) zelf. In het tweede blok wordt het iets politieker en vragen we waarom de kiezer op Jan Nabers en/of het CDA moeten stemmen.

Het hele interview met Nabers is hierboven terug te luisteren.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button