KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Jaarlijkse oliebollenactie voor Stichting Suze

Zwolle – Na het succes van de voorgaande jaren, bakt men op 29, 30 en 31 december voor de derde keer oliebollen voor Stichting Suze. De oliebollen kosten €5,- voor vijf en €10,- voor 11 olie- of krentenbollen. De actie is mede mogelijk gemaakt door Strak Dak Dakbedekking. De volledige opbrengst van de verkoop gaat naar de stichting. Stichting Suze zet zich niet alleen in voor de Zwolse Suze, maar ook voor andere kinderen met een beperking die voor soortgelijke moeilijkheden staan.

Over Suze

De vierjarige Suze heeft de zeer zeldzame genafwijking AGO2, waardoor ze 24 uur per dag zorg nodig heeft. De zorg die Suze nodig heeft, wordt niet altijd (volledig) vergoed. Dit zorgt voor veel financiële zorgen in haar gezin. Stichting Suze ondersteunt het gezin waar mogelijk, onder andere met het leasen van een rolstoelbus en de aanschaf van hulpmiddelen en therapiezwemmen.

Bestellen?

Bestellen kan via info@stichtingsuze.nl. Geef hierbij aan hoeveel olie- of krentenbollen u bestelt en op welke dag u ze afhaalt. Het afhalen kan op 29 december van 15.00 tot 17.00 uur en op 30 en 31 december vanaf 10.00 tot 17.00 uur aan de Jac. P. Thijsselaan 54 in Zwolle.

Kijk voor meer informatie over de stichting op www.stichtingsuze.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button