Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVV Berkum

Ivar Nijboer van HHC naar Berkum

Zwolle – In het nieuwe seizoen 2020-2021 zal Ivar Nijboer aansluiten bij de hoofdmacht van hoofdklasser VV Berkum. De 25-jarige middenvelder maakte het afgelopen seizoen deel uit van de hoofdselectie van tweededivisionist HHC Hardenberg, maar slaagde er daar nog niet in een basisplaats te veroveren.

“Ik vind de overstap naar Berkum, ook op sportief gebied, een mooie uitdaging. Ik ken de vereniging en een aantal spelers. De club staat goed bekend en de accommodatie is goed voor elkaar,” vindt hij zelf.

Ivar Nijboer is een rechtsbenige, aanvallende middenvelder. Bij HHC speelde hij dit seizoen in de oefenduels mee in het eerste elftal en bij competitiewedstrijden van de hoofdmacht zat hij op de reservebank. In de hevige concurrentiestrijd slaagde hij er echter nog niet in om in de basis te komen.

In de voorgaande twee jaar speelde hij in het tweede elftal van HHC en eerder kwam hij uit voor Kloosterhaar en Bergentheim. Ivar woont in Hardenberg en heeft een commerciële functie in de telecombranche. Hij volgt met zijn overgang het voorbeeld van Hermen Dam, verdediger en aanvoerder van HHC 2, die eerder al liet weten in de komende jaargang voor Berkum te gaan spelen.

Met Nijboer haalt Berkum de vijfde nieuweling voor het nieuwe seizoen binnen. Eerder werd behalve Hermen Dam (HHC Hardenberg) ook de komst van middenvelder Robert Schonewille (WHC), verdediger Frank van der Burg en linkerspits Julian de Ruiter (beiden DVS ’33) al aangekondigd.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button