CoronavirusKabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Isala start campagne om de samenleving te bedanken

Zwolle – Medewerkers van ziekenhuis Isala hebben de campagne ‘Dóórzetters bedankt!’ opgezet om de doorzetters en volhouders in de samenleving te bedanken voor hun doorzettingsvermogen.

“Wat een kanjers zijn jullie. Bedankt dat jullie je al zo lang aan de coronamaatregelen houden. Echte doorzetters zoals jullie zorgen ervoor dat minder mensen besmet raken. Minder mensen met corona, betekent ook minder ziekenhuisopnamen. Omdat respect – net als liefde en aandacht – van twee kanten komt, applaudisseren wij van Isala voor jullie. Jullie klapten voor ons, nu klappen wij voor jullie.”

In de campagne Dóórzetters bedankt!, uiten medewerkers van Isala hun waardering voor alle doorzetters en volhouders in de samenleving. “Die wederzijdse waardering vinden we erg belangrijk”, verklaart Isala-voorzitter Rob Dillmann. “Er is ruime waardering geweest vanuit de maatschappij naar de zorg. Maar er is ook enorme waardering vanuit de zorg voor de maatschappij. Voor alle mensen die blijven volhouden en bereid zijn alle coronamaatregelen te respecteren en na te leven. We realiseren ons dat het maatschappelijk gezien veel vraagt van iedereen.”

Want wat werd er thuis doorgewerkt, doorvergaderd, doorgesport, doorgestudeerd, doorgespeeld en vooral doorgezet. Dat doorzetten heeft zich ook vertaald in een beperkter aantal ziekenhuisopnames. Respect! Dat verdient simpelweg applaus. En daarom klapt het ziekenhuis nu voor jullie. Voor al die doorzetters, die er onder elke omstandigheid iets van blijven maken. Van thuiswerken terwijl je de kinderen verschoont tot sporten op je zolderkamer.

Gerelateerde artikelen

Back to top button