EconomieKabelkrantNieuws uit Zwolle

Investeer in de Overijsselse vrijetijdseconomie

Zwolle – Op 15 maart 2023 zijn er de provinciale staten verkiezingen. De nieuwe en herkozen statenleden zullen voor grote uitdagingen staan om de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van de mooie provincie Overijssel te behouden. De vrijetijdseconomie speelt hierin een belangrijke rol.

Daarom heeft MarketingOost het Manifest Vrijetijdseconomie opgesteld en onder de aandacht gebracht bij de verkiezingsprogrammacommissies van de staten fracties. Op deze manier vraagt zij als destinatiemanagementorganisatie aandacht voor de rol van de Vrijetijdseconomie binnen Overijssel en doet zij een beroep om te blijven investeren.

De vrijetijdseconomie biedt kansen

Aan de hand van vijf actiepunten behandelt ze diverse thema’s, waaronder ‘Toerisme als kans voor economisch herstel’ maar ook duurzaamheid, de woningopgaves en het stikstofvraagstuk blijven niet onbesproken. Ze slaat graag de handen ineen op provinciaal en regionaal niveau, met bestuurders en ondernemers, waarbij ze komt tot kansen en duurzame oplossingen. Zo blijft Overijssel een fraaie bestemming voor bezoekers uit binnen- en buitenland, een kansrijk marktgebied voor bedrijven en een heerlijk leefgebied voor bewoners.

Gerelateerde artikelen

Back to top button