Nieuws uit ZwolleSportZwemmen

Inschrijving Zwolse Zwem4daagse geopend

Zwolle -Van maandag 24 juni tot en met vrijdag 28 juni 2019 kun je meedoen met de Zwem4daagse in het Openluchtbad Zwolle. Dit jaar is het extra feestelijk want de Zwem4daagse bestaat vijftig jaar. Ook niet-leden van het zwembad zijn van harte welkom.

Vier dagen zwemmen

In de week van de Zwem4daagse zwemmen deelnemers tenminste vier van de vijf avonden een afstand van vijfhonderd meter oftewel tien baantjes. Als je alleen een A-diploma hebt, volstaat 250 meter per dag, in het ondiepe bad.

Dagelijks kunnen deelnemers starten tussen 16.00 uur en 18.30 uur. Wie aan het eind van de week tenminste vier dagen aan de verplichte afstand heeft voldaan, krijgt een medaille en een aardigheidje.

Leden van het Openluchtbad, Swol1894 en ZV44 betalen vier euro en niet-leden zeven euro. Ook tijdens de Zwem4daagse kan nog worden ingeschreven. Inschrijven kan dan op maandag 24 juni en dinsdag 25 juni vanaf 15.45 uur in het Openluchtbad. Dan kost deelname vijf euro, niet-leden betalen acht euro.

Zwemliefhebbers kunnen zich online inschrijven via de voorverkoop tot en met 23 juni via de onderstaande knop:

Inschrijven

Feest

Tijdens de Zwem4daagse is er van alles te doen in het Openluchtbad. Zo kun je op maandag meedoen met een demo duik van duikvereniging De Tuimelaar. Dinsdag treedt het Shantykoor De Iselanders op. Op dinsdag en donderdagavond kun je meedoen met een open pilates les van Pilates Zwolle. Trekzakclub Goed Folk laten zich horen op woensdag en donderdag. Op vrijdag sluit DJ Henri Geerlings de week vrolijk af.

Kijk op op de website van de zwem4daagse voor de actie  ‘Met wie doe jij mee’, een actie van de KNZB waarbij je kans maakt op een mooi gevuld prijzenpakket ter waarde van vijftig euro.

Win prijzenpakket

Gerelateerde artikelen

Back to top button