Nieuws uit ZwolleSportSurvivalrun

Inschrijving Zwolse MudRun geopend

Zwolle – Zaterdag 6 juli vindt bij Sportpark het Hoge laar opnieuw het modderspektakel van Zwolle plaats. De Zwolse MudRun is voor jong en voor oud een sportieve belevenis. Iedereen vanaf zes jaar is welkom om deel te nemen aan de modderrace.

In samenwerking met verschillende organisaties zoals Thor, ZRZV, AV PEC 1910, HC Zwolle en Scouting Hopman Kippersgroep wordt het jaarlijkse evenement georganiseerd. De deelnemers lopen voor de Monicares Foundation. De inschrijving voor de Zwolse MudRun is geopend.

Iedereen mag meedoen

Vorig jaar hebben 500 mensen deelgenomen aan de tweede editie van de MudRun, een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van de eerste editie. De obstakelrace bestaat uit drie verschillende afstanden.

  • Voor de echte bikkels is er de Master MudRun. Dit is een run van vijf kilometer met circa 24 obstakels.
  • Families kunnen deelnemen aan de Family MudRun. Dit is een run van vier kilometer met twintig obstakels.
  • Voor de allerkleinsten is er een Kids MudRun van anderhalve kilometer.

Ook bedrijven en teams kunnen zich aanmelden om mee te doen aan de modderrace. De organisatie stelt samen met Craft dit jaar voor iedere deelnemer, groot of klein, kosteloos een shirt beschikbaar.

In 2019 gaan we voor groei, ons doel is om zoveel mogelijk Zwollenaren dit modderspektakel te laten beleven. De Zwolse MudRun is voor iedereen, ik daag jou uit om de modder en obstakels te trotseren! Erik Schonewille, Sportservice Zwolle

Opgeven is geen optie

Deelnemers worden uitgedaagd om niet op te geven gedurende de race. Met 24 uitdagende obstakels, modder, hoogtes en het goede doel van het evenement in gedachten, is opgeven geen optie. De deelnemers lopen voor de Monicares Foundation. Zij geeft om en zorgt voor Zwolse gezinnen die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte van een van de kinderen of andere directe gezinsleden.

Inschrijven Zwolse MudRun

Gerelateerde artikelen

Back to top button