KabelkrantNieuws uit ZwolleVervoerVoorpagina

Inschrijving ligboxen pleziervaartuigen

Zwolle – Er zijn twee ligboxen beschikbaar voor pleziervaartuigen aan de Schuttevaerkade. Vanaf maandag 17 mei 2021 kunt u reageren als u in aanmerking wilt komen voor een van deze ligboxen. De ligboxen zijn bedoeld voor recreatievaartuigen, maar niet voor kleine vaartuigen zonder vaste motor, zoals kano’s, open roeiboten of kleine sloepen (van maximaal 5 meter).

Het gaat om box 7 (maximale lengte 7,50 meter) en om box 12 (maximale lengte van 4,50 meter). De kosten van deze ligplaatsen zijn € 87,55 per strekkende meter per jaar. De ligplaatsen zijn bedoeld voor boten die actief gebruikt worden, dus niet als bewaarhaven.

Indien u wilt meedoen en kans wilt maken op een van deze ligplaatsen, dan kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen naar markten@zwolle.nl. Wij vragen u om bij uw aanvraag uw naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden. Er kan per huisadres maximaal één inschrijving voor dezelfde ligplaats gedaan worden. Ook dient u een foto mee te sturen van het (aan te schaffen) vaartuig.

U kunt reageren tot en met 31 mei 2021 en hiervan ontvangt u een bevestiging.

De ligplaatsen worden vergeven door middel van loting. Dat gebeurt op woensdag 09 juni 2021 om 17.00 uur in het Stadskantoor, Lübeckplein 2 in Zwolle, uiteraard mag u daar bij aanwezig zijn.

Gerelateerde artikelen

Back to top button