MagazineNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Inschrijving DrogeVoeten Run Zwolle geopend

Editie ‘Werk in uitvoering’ bij stoere DrogeVoeten Run: schrijf je in!

Op zaterdag 26 september wordt voor de vierde keer in successie de DrogeVoeten Run gehouden. Net als voorgaande jaren is de run ‘voor iedereen’ en staan lol en plezier voorop. De DrogeVoeten Run vindt plaats in het projectgebied van Ruimte voor de Rivier Zwolle en wordt georganiseerd door het Waterschap Groot Salland, aannemer Van den Biggelaar/Ploegam, hardloopwinkel Run2Day Zwolle en Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve.

Voor iedereen

De DrogeVoeten Run heeft een andere opzet dan overige hardloopevenementen: iedereen is welkom, van jong tot oud. Gehoopt wordt op net zo’n gemêleerd gezelschap als voorgaande jaren. Vaders, moeders, kinderen, opa’s en oma’s, zelfs hele gezinnen schreven zich toen in. Een deelnemersveld variërend van 3 tot 80 jaar. Een gezellige loop, zonder tijdklok en competitie-element, maar wel met een mooi gratis functioneel shirt.

‘Werk in uitvoering’

Het thema van deze editie is ‘Werk in uitvoering’: een stoere run op onverhard terrein dwars door het projectgebied van Ruimte voor de Rivier. De verzamellocatie is Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve en er is plek voor 400 fanatiekelingen die zich goed in het zweet willen werken. Schrijf je dus snel in door een mail te sturen naar zwolle@run2day.nl. Geef daarin duidelijk aan voor hoeveel personen je inschrijft, de namen van de deelnemers en de shirtmaten. Houd er rekening mee dat de shirts klein kunnen uitvallen en je wellicht een maat groter moet aangeven dan je gewend bent.

Schminken en springkussen

Naast het hardloopevenement valt er nog meer te beleven. Mensen die niet meelopen, kunnen naast aanmoedigen ook voorlichting krijgen over het project Ruimte voor de Rivier en het werk van het waterschap. Kinderen kunnen zich laten schminken en zich vermaken met een opblaasbare stormbaan, een springkussen en een ballonnenclown.

 

DVR 2015 - 2 DVR 2014

Gerelateerde artikelen

Back to top button