EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Inge Maas wordt Binnenstadmanager voor Zwolle

Zwolle – Gemeente en ZwolleFonds hebben Inge Maas aangesteld als binnenstadmanager. Zij wordt het centrale aanspreekpunt voor ondernemers en gemeente. De binnenstadmanager verbindt, enthousiasmeert en organiseert ondernemers en gemeente om gezamenlijke ambities te realiseren.

Organisatie Koningsdag 2016

Door te zorgen voor meer verbinding en afstemming tussen publieke en private partijen wordt de daadkracht versterkt om initiatieven te realiseren  de binnenstad. Inge Maas kent de Zwolse binnenstad goed. Zij heeft veel ervaring met de begeleiding en ondersteuning van evenementen, waaronder Koningsdag 2016.

Samenwerken aantrekkelijke en levendige binnenstad

Naast de aanstelling van de binnenstadmanager wordt gewerkt aan verbreding van het binnenstadmanagement. Onder voorzitterschap van de burgemeester gaan vertegenwoordigers van de binnenstad ondernemers, vastgoedeigenaren en de culturele en onderwijssector op strategisch niveau samenwerken aan een aantrekkelijke en levendige binnenstad.

De binnenstadmanager is secretaris en organisator van dit overleg dat twee á drie keer per jaar plaats gaat vinden.

Evaluatie

De binnenstadmanager is actief in 2017 en 2018. In het laatste kwartaal van 2018 evalueert de gemeente de inzet van deze functie en de cofinanciering van activiteiten van ZwolleFonds.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button