Natuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Informatieavond ‘Water in Stadshagen’ op donderdag 23 april 2015

Het Waterschap Groot Salland houdt samen met adviesbureau TAUW een interactieve informatieavond voor bewoners van Stadshagen om samen na te denken over het water in de wijk.

In Stadshagen zijn veel watergangen die mede het gezicht en de gebruiksmogelijkheden in de wijk bepalen. De watergangen en oevers worden onderhouden door het Waterschap Groot Salland in overleg met de gemeente Zwolle. Dit onderhoud bepaalt in belangrijke mate hoe de wateren en oevers eruit zien.

Tijdens de informatieavond is er alle gelegenheid voor meningen, ideeën en suggesties van bewoners. Graag gaan wij in gesprek over het beeld van de wateren in Stadshagen en welke wensen en ideeën de bewoners daar bij hebben. Ook horen we graag hoe het water in Stadshagen wordt beleefd.

De verkregen informatie neemt het waterschap mee bij het vaststellen van de beelden waarop het onderhoud wordt afgestemd.


Donderdag 23 april 2015
Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur.
Locatie: Streekzaal in het Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1.

 

Om een beeld te krijgen van het aantal bezoekers, vraagt het Waterschap geintreseerden zich aan te melden. Dat kan tot en met woensdag 22 april via info@wgs.nl of 038-4557200 (tijdens kantooruren).

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button