EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

In nieuw Home Shop Center van Albert Heijn Zwolle doen robots de boodschappen

Zwolle – Aanstaande maandag opent Albert Heijn zijn gloednieuwe, volledig gemechaniseerde Home Shop Center (HSC) in Zwolle. In deze nieuwe hub doen robots de boodschappen. Het gaat om de bestellingen die consumenten via de Albert Heijn-app of website plaatsen voor thuisbezorging. Het nieuwe HSC staat op de Hessenpoort in Zwolle, naast de PICNIC Hub.

Robots

In het Home Shop Center rollen potten pindakaas en tubes tandpasta automatisch in bakken over een ingenieus, geautomatiseerd netwerk van rails. Ze komen samen in de bekende blauwe boodschappenkratten die bij klanten thuisbezorgd worden.

Mens en techniek

Voor het geautomatiseerd vullen van de boodschappenkratten zet Albert Heijn een mechanisatiesysteem in met robots en bakken om houdbare producten snel te verzamelen. Vanaf volgende week rijden robots met in totaal duizenden bakken in sneltreinvaart door het nieuwe HSC om de bestelde boodschappen voor klanten te verzamelen. Dit maakt het werk voor medewerkers lichter. In het nieuwe HSC werken mens en techniek hand in hand samen, medewerkers maken de bestellingen compleet, onder andere door het toevoegen van verse producten.

© rtvfocuszwolle
© rtvfocuszwolle
© rtvfocuszwolle
© rtvfocuszwolle


Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren