BouwKabelkrantNieuws uit Zwolle

In gesprek over de Spoorzone-plannen tijdens Spoorcafé op 25 januari

Zwolle – Woensdagavond 25 januari houdt het Spoorzone-team van Gemeente Zwolle weer een Spoorcafé, deze keer bij Brainz (Lübeckplein 68, Zwolle). Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om in gesprek te gaan over de plannen voor Spoorzone Zwolle.

Tijdens de bijeenkomst gaat het team samen met alle aanwezigen als het ware boven het gebied hangen. Om terug te blikken, even stil te staan bij de huidige stand van zaken, en vooruit te kijken.

Programma

19:00-19:30: welkom, met kopje koffie/thee + wat lekkers
19:30-20:30: inhoudelijk gedeelte
21:00-21:30: in gesprek met het Spoorzone-team of gewoon gezellig bijpraten, onder het genot van glaasje fris + hapje

Tijdens het inhoudelijke gedeelte gaat de host van de avond, Anne-Marie Mosterman, in gesprek met diverse gasten. Ze blikt met hen terug op hoogtepunten van het afgelopen jaar en kijkt vooruit naar gebeurtenissen in de eerste helft van 2023. Zoals de ontwikkelingen in de NS-gebieden, Hanzekwartier, Willemskwartier, Het Gildenhof, Koggepark, de Passerelle en Oosterlaan/Westerlaan.

Vooraf vragen inzenden

Het is mogelijk om vooraf vragen in te zenden over de ontwikkelingen in de Spoorzone. Dit kan tot en met zondag 20 januari via spoorcafe@zwolle.nl, onder vermelding van ‘Vraag Spoorcafé’. Het team doet zijn best om alle ingezonden vragen tijdens het Spoorcafé te beantwoorden.

Bron
zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button