BerkumNieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

In beeld: Voetbalplezier en zweet tijdens Zwolle International Cup 2019

Zwolle – Op zaterdag en zondag vond bij voetbalvereniging Berkum en bij Be Quick ’28 de Zwolle International Cup plaats. Een internationaal jeugdvoetbaltoernooi voor teams onder de elf, dertien, vijftien, zeventien en negentien jaar. Er deden teams mee uit Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen en Nederland.

De organisatie Euro-sportring organiseert in dertien landen in Europa internationale voetbaltoernooien en handbaltoernooien waaraan jaarlijks meer dan achtduizend teams uit dertig verschillende landen deelnemen. Ook deze Zwolse edities komen uit de koker van Euro-sportring.

Zwolle International Cup VV Berkum en Zwolle International Cup Be Quick ’28

Euro-sportring organiseert al zeven jaar de Zwolle International Cup bij Be Quick ’28.  Ook dit jaar weer op dezelfde dagen als bij Berkum. Het is één toernooi dat wordt georganiseerd op twee locaties, waarbij de poules op één en dezelfde locatie worden afgewikkeld.

Gegeven de omvang en het managen van het toernooi heeft Euro-sportring namelijk geadviseerd beide toernooien afzonderlijk door beide clubs op te pakken en te organiseren.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button