HanzelandNieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

In beeld: Totale verkeerschaos in Hanzeland

Zwolle – Het was maandagmiddag afzien voor automobilisten in Hanzeland. Terwijl het kwik tropische temperaturen bereikte strandde het verkeer op onder meer de Koggelaan. Door de werkzaamheden op de IJsselallee ontstond er een lange file over de gehele Koggelaan. Ook in diverse zijstraten ontstonden verkeersopstoppingen.

Treinreizigers ondervonden ook hinder van de werkzaamheden op de IJsselallee. Vandaag is de eerste dag van de werkzaamheden op de IJsselallee maar ook de laatste dag dat de spoorvervoerders bussen moeten inzetten vanwege de werkzaamheden aan het spoor bij Zwolle. De ingezette bussen ondervonden hinder van de filevorming in Hanzeland. Ook moesten de tijdelijke haltes aan de Koggelaan worden verplaatst naar de Hanzelaan.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button