In beeldKunst & CultuurNieuws in beeldNieuws uit ZwolleVoorpagina

In beeld – Senioren genieten van koffieconcert Excelsior op Westenholtefestival

Zwolle – Zaterdagochtend, het zonnetje schijnt, de stoelen staan klaar in de feesttent in het Stinspark in Westenholte. Voor de senioren uit de wijk is er een prachtig koffieconcert georganiseerd door Stinskracht en Stichting Vrienden van WEW.  Dat leverde een volle tent op. De klapstoeltjes waren goed bezet. Met een beker warme koffie in de hand werd er genoten van het concert van het jeugdorkest van muziekvereniging Excelsior. De jas bleef nog even aan maar de muziek zorgde voor een fijne opwarmer.

Het koffieconcert was onderdeel van het tweedaagse wijkfestival van Westenholte. Naast dit concert waren er ook allerlei andere activiteiten. Van een vrijdagmiddagborrel tot het eindfeest met de band LEAD.

 

 

 

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button